Güllü'nün ölümüyle ilgili bir iddia daha! Komşusu ifade verecek! 'Camdan aşağı atacağım'

Hazel

New member
Güllü'nün ölümüyle ilgili bir iddia daha! Komşusu ifade verecek! 'Camdan aşağı atacağım'
26 Eylül'de Yalova'da 6'ncı kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

SAVCI SAYISI YÜKSELMİŞTİ​

Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz tarafından yürütülen soruşturmaya bir savcı daha atanmış ve dosyaya bakan savcı sayısı 3'e yükselmişti.

KIZI VE OĞLU

Güllü'nün torununun bakıcısının oğlu olan Osman Yıldız'ın ardından ünlü şarkıcının komşusu da yeni bir iddia ortaya attı.

program 1

'CAMDAN AŞAĞI ATACAĞIM'​

Show Tv'de yayınlanan 'Ela Rumeysa ile Bu Sabah' programına telefonla bağlanan Güllü'nün komşusu Muhteber Arslan; "Yaklaşık üç ay önce yanımda Serap ve Güzin adında iki arkadaşım daha vardı. Tuğyan'ı gördük. Tuğyan; 'Annem ile kavga ettim, annemi öldüreceğim, camdan aşağı atacağım' dedi. Vefat haberini duyunca 3 arkadaş birbirimizin yüzüne bakıp, 'Tuğyan böyle böyle dememiş miydi, konuşmayalım başımıza bela alırız' dedik. O zaman söyleyemediğim için herkesten özür dilerim ama Tuğyan bu sözleri söyledi. İfade verdikten sonra Tuğyan, Bircan'ı dövdürmüş. Seni de bu hale getirim' diyerek, tehdit etti. Bugün de savcılığa gidip ifade vereceğim" ifadelerini kullandı.

PROGRAM 3

'MESAJLAR BANA AİT'​

Annesi hakkında bir arkadaşına; "Ölsün, ölmüyor. Bir şeyler yap" şeklinde mesaj atan Tuğyan Ülkem Gülter, savcılığa verdiği ifadesinde; "Mesajlar bana ait, kabul ediyorum ama annemi öldürmedim" demişti.